True

Cold brew bananin kruh
Čas priprave: 60 minut

Sestavine

  • 2,5 skodelice pirine moke

  • ½ skodelice kokosovega sladkorja

  • 1 čajna žlička pecilnega praška

  • 1 čajna žlička sode bikarbone

  • 3 zrele banane

  • 1 skodelica mandljevega mleka

  • ½ skodelice kombuche Cold brew

  • pekan orehi za posip


Priprava

Vse mokre sestavine damo v blender in jih zmiksamo v gladko zmes.

Dobro premešane mokre sestavine prelijemo v posodo, v katero smo natresli vse suhe sestavine. Vse skupaj dobro premešamo s kuhalnico ali pa v mešalniku. Maso nato prelijemo v pekač, ki smo ga že obložili s peki papirjem.

Bananin kruh po vrhu posujemo s pekan orehi in ga pečemo v predhodno ogreti pečici na 180°C približno 45 minut.

Če je kruh pečen preverimo tako, da vanj zapičimo zobotrebec. Če se nanj nič ne prime in je, ko ga potegnemo iz kruha suh je kruh pečen, sicer ga v pečici pustimo še nekaj minut. 

Pečenega pustimo da se ohladi, nato pa ga narežemo na rezine in prelijemo s sladkim prelivom.







Sign in to leave a comment
Presni riževi zvitki
+ ravno prav pekoče pomake

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.